Olympiske mästaren tävlar på Täby Torg

Nej, det är inget skämt. Nej, du läste inte fel. Men ja, vi har fått nypa oss i armen många gånger de senaste dagarna.

Den regerande olympiske mästaren Thiago Braz med ett personligt och olympiskt rekord på 6.03 gör på fredag på Täby Torg en av sina sista tävlingar inför Tokyo OS. 

Cole Walsh, rankad 8a i världen och med ett personbästa på 5.83 och med stora meriter från de stora galorna inkl. Diamond League, tävlar på Täby Torg.

Ernest Obiena, med ett färskt utomhuspers på 5.85 från en seger i en tysk stavgala och rankad 10a i världen, tävlar på Täby Torg.

Andrew Irwing, 6a på amerikanska OS-uttagningarna för en vecka sedan och med ett personligt rekord på 5.88, tävlar på Täby Torg.

Alysha Newman, den kanadensiska superstjärnan med ett personligt rekord på 4.82 som 2019 vann Diamond League i Paris och slutade 5a på VM, tävlar på Täby Torg.

Olivia Gruver, fyra på de amerikanska OS-uttagningarna för en vecka sedan och med ett personligt rekord på 4.78, tävlar på Täby Torg.

Polina Knoroz, supertalangen som 21 år gammal hoppat strömhopp över 4.70 i sommar med 4.75 som högst gör sin första tävling utanför Ryssland, och hon gör den på Täby Torg.

Vi har aldrig sett en friidrottstävling, om ens idrottstävling, av så hög klass i Täby. Damfinalen startar på fredag kl. 16:30, Herrfinalen startar 19:30. Fri entré. Missa inte det!