Vinnaren på Täby Torg tar plats i Bauhausgalan!

Med 4 dagar kvar till Täby Stavhoppsgala kan presentera nästa ingrediens som kommer göra Täby Stavhoppsgalas A-final till något alldeles speciellt.

Bauhausgalan har varit en fantastisk partner sedan idén om Stavhoppsgalan väcktes, och ikväll kommer vi tillsammans med Bauhausgalan att kunna presentera de sista namnen till Täby Stavhoppsgalas A-final. 

Men redan nu kan vi avslöja att den manlige och den kvinnliga vinnaren i respektive A-final kvalificerar sig till söndagens startfält i stavhoppet på Bauhausgalan Diamond League på Stockholms Stadion!

Det innebär att den manlige vinnaren får tävla mot Mondo Duplantis, Sam Kendricks, Renaud Lavellenie och ALLA andra i den yppersta världseliten. Den kvinnlige vinnaren ställs i sin tur mot Angelica Bengtsson, Michaela Meijer och den regerande olympiska mästarinnan Stefanidi m fl. 

Räkna med att detta pris kommer motivera de tävlande till att plocka fram sitt yttersta och detta i sin tur kommer skapa en grymt spännande tävling!

Vi repeterar därför, missa inte Täby Stavhoppsgala på Täby Torg! A-finalerna avgörs den 2 juli.