10 dagar kvar till Täby Stavhoppsgala

Du har väl inte missat att vi arrangerar Täby Stavhoppsgala på Täby Torg den 2-3 juli? Nu börjar nedräkningen på allvar och med bara 10 dagar kvar höjs nu temperaturen dag för dag.

I helgen byggdes ansatsbanan som Bauhaus sponsrat oss med och som kommer bli den enda i sitt slag med permanent hemvist i Sverige. I dagarna anländer banbeläggningen som Bauhausgalans team hjälper oss transportera från Karlstad. Inom kort kommer vi också börja presentera startfälten för A-finalerna som avgörs på fredag eftermiddag/kväll den 2 juli och för B-finalerna och ungdomsklasserna som avgörs under dagen lördagen den 3 juli.

Med tävlingarna på Täby Torg sätter vi också scenen för den stjärnspäckade stavtävlingen i Bauhausgalan Diamond League på Stockholms Stadion den 4 juli som kommer innehålla ALLA världens främsta och då förstås inte minst Mondo Duplantis! Har du inte redan bokat din biljett till Bauhausgalan så gör det innan det är försent!

Mycket pekar mot att regeringen lättar på restriktionerna ytterligare den 1 juli vilket innebär att vi nu också på riktigt kan börja se fram emot en härlig inramning på Täby Torg. Så se till att boka in datumen redan nu och varför inte boka bord på en av de många uteserveringar som kantar Täby Torg. Det kommer bli en friidrottslig upplevelse som vi inte bjudit på sen Ricky Bruch flögs in med helikopter för att kasta på Täby Galopp på 70-talet. Så för allt i världen, missa inte Täby Stavhoppsgala 2-3 juli!