Täby IS lanserar Täby Stavhoppsgala

Efter idogt planerande är vi nu redo att på riktigt offentliggöra våra planer att arrangera en Stavhoppsgala på Täby Torg utanför Täby Centrum i sommar! 

Intresset för stavhopp har kanske aldrig varit större. Därför känns det extra roligt att vi nu kan lansera Sveriges just nu enda gala helt inriktad på stavhopp och vi kan redan nu lova att vi kommer få se stora delar av Sveriges bästa ungdomar, juniorer och seniorer och dessutom ett antal internationella hoppare göra upp på Täby Torg fredag/lördag den 2-3 juli.

Fredagskvällen är vikt för internationella startfält för herrar och damer och följs sedan av nationella topptävlingar för PF15, PF17 och seniorer som kommer pågå under lördagen från morgon till kväll.  Seniorernas tävling kommer ingå i den Svenska Stavhoppstouren och vi har också ett spännande samarbete med Bauhausgalan som ju avgörs samma helg den 4 juli.

För dig som är intresserad av att tävla gäller det att ställa in siktet på de högt satta kvalgränserna, med riktlinjen att sortera ut ca 12 deltagare i respektive tävlingsklass. Mer om inbjudan, kvalgränser och anmälan kan du läsa genom att klicka dig på tabystavgala.se.

Nu håller vi tummarna för att coronaläget tillåter inte bara en högklassig stavhoppstävling, utan också lite publik på Täby Torg. För räkna med att det kommer bli en sevärd tävling!